APTED

[Action]

Dezvoltarea Personala este un proces dinamic care activeaza resursele interioare, necesare obiectivelor stabilite de fiecare persoana.

A Cunoaste, A Intelege, A Integra sunt pasi in vindecare, schimbare, si maturizare. ACTIUNEA este unicul element ce incheie un proces si apropie mai mult de Scopul declarat al vietii tale.

Alege cea mai buna versiune a ta!

[People]

Nu exista Oameni rai, ci doar povesti de viata!

Capacitatea de a ramane deschis, de a vindeca aspecte ale “povestii tale”, face posibila conexiunea reala in relatii si conexiunea cu frumusetea si minunata Viata.

Empatia, compasiunea, iertarea sunt cateva din atributele intelepciunii si ingredientele relatiei cu tine si cu ceilalti.

 [Trust]

Increderea exista atunci cand nevoia de siguranța este indeplinita. Siguranta, cere angajament, curaj, timp, rabdare, deschidere, empatie, comunicare.

Increderea incepe cu tine, ca apoi sa fie reflectata in relatiile tale cu ceilalti. Increderea este cel mai pretios dar pe care ti-l oferi si il oferi!

 [Education]

Procesul educatiei implica: Responsabilitate; Insusirea de notiuni / tehnici; Curaj; Curiozitate; Respect; Rabdare .

Generatiile viitoare vor fi oglinda generatiei prezente și vor avea mostenire,  o poveste pe care noi o scriem astazi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>