SCAPĂ DE TIPARUL VICTIMEI

10403006_10205637034872209_3162807900017131604_n

 

 

 

“1.ASUMAȚI-VĂ ÎN ÎNTREGIME RESPONSABILITATEA

- sunteți răspunzător de experiențele care apar în viața dumneavoastră; nu vă învinuiește nimeni; nu e vina dumeneavoastră, însă responsabilitatea vă aparține.

2.ABSORBȚIA INCONȘTIENTĂ

-absorbiți convingerile culturii din care proveniți și este un fapt care se petrece inconștient; de când vă nașteți, începeți să primiți informații și să vă formați convingeri legate de modalitatea de a trăi sau privitoare la lumea care vă înconjoară; nu vă gândiți la asta, totul se întâmplă inconștient.

3.SUNTEȚI MAI PUTERNIC DECÂT VĂ ÎNCHIPUIȚI

- nu sunteți stăpânul lumii, însă aveți mai multă putere decât credeți; acest lucru vă poate inspira sau intimida, în funcție de perspectiva adoptată în mentalitatea de victimă, dar acceptați ideea și vedeți ce sentimente vă trezește.

4. DEVENIȚI CONȘTIENT DE GÂNDURILE DUMNEAVOASTRĂ

- vă puteți schimba gândurile, dar mai întâi trebuie să deveniți conștient de ele; este un fapt destul de interesant, pentru că majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de gândurile lor, ei sunt gândurile lor; pentru a schimba gândurile trebuie să deveniți conștient că sunteți separat de gândurile dumneavoastră și să deveniți detașat; acesta este un pas important pentru a înțelege modalitatea de a lăsa în urmă mentalitatea de victimă.

5. NU AVEȚI LIMITE

- atunci când vorbim despre ceea ce este posibil astăzi, ne bazăm pe ce ne spune știința și fizica actuală că este posibil și imposibil; însă știința și fizica se schimbă pe măsură ce învățăm mai multe lucruri despre noi înșine; pentru o clipă acceptați ideea că puteți face imposibilul, că nu vă cunoașteți limitele, lucru de altfel adevărat; nu vă cunoașteți limitele; nu ați încercat totul; atunci când o să vă schimbați convingerile, veți afla care vă sunt limitele; nu există decât constrângeri.

6. EMOȚIA ESTE CARBURANTUL

- oricare ar fi imaginea pe care o asociați unei emoții, aceasta are tendința să se manifeste; acceptați ideea că ceea ce vizualizați în gând privitor la un sentiment intens, în special dacă este vorba despre dragoste sau de ură, are tendința de a fi atras în conștiința dumneavoastră, în experiența de viață.

7. DETAȘAȚI-VĂ

- renunțați la atașamente și nevoi; puteți obține tot ce vă doriți atât timp cât nu aveți nevoie de acel lucru; ”

Joe Vitale

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>