SEMINARII / CONFERINȚE

12715508_1093732877337562_5144718454537519847_n

 

15 – 17 APRILIE 2016

Poate lucrezi in conditii de stres, cu deadline-uri care sunt multe, mailul tau e zilnic invadat, vorbesti la telefon mult prea mult si esti tot timpul intr-o stare de a face. Traim cu frica de ce ni se poate intampla, cu prea multa competitie si plangeri. In relatii exista tensiuni si abuzuri emotionale, fizice si/sau sexuale. Avem credite pe care nu le putem plati, vacante scurte in care facem prea multe. Poate am trecut prin experiente traumatice precum accidente, boli, operatii, nasteri, abuzuri.

Majoritatea oamenilor atunci cand trec prin situatii de stres, tensiune sau traume, ei se contracta, isi retin reactia si retin stresul la nivel muscular. In timp aceasta contractie duce la cresterea nivelului de stres in corp, la depresie, conflict, nemultumire fata de viata, boli ale sistemului imunitar, etc

Deja la a 3 editie aducem acest workshop practic de eliberarea de stres, tensiuni si traume, TRE® cu Fiona. Participa si tu daca vrei sa ai puterea asupra vietii tale si sa ai o practica pe care o poti folosi atunci cand vrei sa le eliberezi de stres sau tensiuni.
*****

TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) este un proces simplu si profund in acelasi timp. Cuprinde o serie de exercitii care sustin corpul sa elibereze stresul, trauma si tensiunile la un nivel profund, muscular. Activeaza reflexul natural de tremur al corpului care elibereaza stresul la nivel muscular si calmeaza sistemul nervos.

Cand acest tremur natural este activat, insotit de un mediul de incredere ofera posibilitatea corpului sa se elibereze natural de stari de stres si traume, revenind la starea naturala de echilibru.

Beneficii ale exercitiilor TRE® :
– reducerea nivelului de stres
– stare de relaxare
– echilibrare emotionala
– inlatura insomniile si aduce un somn profund
– opreste activitatea mentala excesiva
– aduce mai multa energie
– reduce conflictele interelationale
– reduce nivelul de anxietate
– vindecarea ranilor produse in accidente sau in soc

De ce este TRE® unic?
– procesul TRE® a fost creat pentru a activa tremurul muscular natural lasand corpul sa isi regleze si elibereze nivelul de stres fara nici o interventie din exterior.
– TRE® e un proces somatic, iar corpul se elibereaza de trauma si stres fara ca persoana sa fie nevoita sa povesteasca momentele. Facilitatorul nu e interesat de povestea din spatele traumeitreaca prin durere
– TRE® e un proces care se invata foarte usor de catre persoana care primeste sesiunea. Asfel incat nu creaza dependenta fata de terapeut si poate sa fie folosit in orice situatie stresanta
– TRE® este invatat automat de catre corp, iar data viitoare cand te vei gasi intr-o situatie stresanta reactia automata a corpului va fi de tremur natural
– TRE® e un proces eficient de eliberare a traumei. Totusi nu este un proces care trebuie sa inlocuiasca terapia.

Procesul TRE este un mediu sigur, de incredere, unde nu exista nuditate sau obligatia de a impartasi lucruri despre tine. E un proces practic unde 80% vom avea practica si 20% teorie.

********
Facilitator: Fiona Leibowitz este trainer international certificat in metoda TRE (exercitii de eliberare a tensiuni si traumei) si consilier in sanatate sexuala. Cu experienta de peste 20 de ani in munca cu grupuri si sesiuni private, analizand dezechilibrele din minte si corp care ne afecteaza armonia vietii, Fiona practica si faciliteaza technici taoiste pentru barbati si femei creand programul NECTAR – un spatiu sigur, cu metode practice si accesibilie oricarei persoane pentru a lucra si transforma energia sexuala si a ne echilibra santatea. Fiona lucreaza international petrecandu-si timpul intre Africa de Sud, Thailanda si America unde organizeaza cursuri si sesiuni private.

Pentru mai multe detalii despre Fiona acceseaza www.trecapetown.com

*****
Cine poate participa la acest workshop?

Nu este necesara nici o experienta in vreun curs sau vreo metoda.

TRE functioneaza foarte bine pentru cei care au in corp multe tensiuni si stres si care au ajuns sa somatizeze fizic si vor sa invete o metoda practica pentru a se elibera de ele.

O viata traita fara stres si tensiuni e o viata in curgere, traita numarand binecuvantarile si cu bucurie.

*****
Detalii organizatorice

3 zile de training in grup in care se vor parcurge:

– elemente de anatomie, neurologie, legate de stres, trauma si in legatura cu procesul TRE®

– intelegerea procesului natural de tremur generat de proces

– mecanisme de aparare si cum se leaga de procesul TRE®

– strategii de creare a unui spatiu de incredere si elemente de impamantare a energiei

– elemente de baza a terapiei in grup

– introducere in tehnica TRE® si practica individuala de tremurat

– 5 sesiuni practice de TRE®

Locatie: Bucuresti (adresa exacta va fi oferita doar celor confirmati)

Program: 10:00 – 19:00. Programul este flexibil in functie de dinamica grupului

Inscriere si detalii despre pret - http://femeiatrezita.com/2015/05/24/eliberarea-de-stres-si-tensiuni-workshop-practic/

 

 

Eliberarea de stres si tensiuni – workshop practic
27/28/29 Noiembrie 2015

Facilitator: Fiona Leibowitzwww.trecapetown.com
In toamna aducem din nou procesul TRE® de eliberare de tensiuni, stres si de eliberare a corpului.TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) este un proces simplu si profund in acelasi timp. Cuprinde o serie de exercitii care sustin corpul sa elibereze stresul, trauma si tensiunile la un nivel profund, muscular. Activeaza reflexul natural de tremur al corpului care elibereaza stresul la nivel muscular si calmeaza sistemul nervos.

Cand acest tremur natural este activat, insotit de un mediul de incredere ofera posibilitatea corpului sa se elibereze natural de stari de stres si traume, revenind la starea naturala de echilibru.

Beneficii ale exercitiilor TRE® :
– reducerea nivelului de stres
– stare de relaxare
– echilibrare emotionala
– inlatura insomniile si aduce un somn profund
– opreste activitatea mentala excesiva
– aduce mai multa energie
– reduce conflictele interelationale
– reduce nivelul de anxietate
– vindecarea ranilor produse in accidente sau in soc

De ce este TRE® unic?
– procesul TRE® a fost creat pentru a activa tremurul muscular natural lasand corpul sa isi regleze si elibereze nivelul de stres fara nici o interventie din exterior.
– TRE® e un proces somatic, iar corpul se elibereaza de trauma si stres fara ca persoana sa fie nevoita sa povesteasca momentele. Facilitatorul nu e interesat de povestea din spatele traumeitreaca prin durere
– TRE® e un proces care se invata foarte usor de catre persoana care primeste sesiunea. Asfel incat nu creaza dependenta fata de terapeut si poate sa fie folosit in orice situatie stresanta
– TRE® este invatat automat de catre corp, iar data viitoare cand te vei gasi intr-o situatie stresanta reactia automata a corpului va fi de tremur natural
– TRE® e un proces eficient de eliberare a traumei. Totusi nu este un proces care trebuie sa inlocuiasca terapia.

27 – 29 Noiembrie, 2015
Bucuresti

3 zile de training in grup in care se vor parcurge:– elemente de anatomie, neurologie, legate de stres, trauma si in legatura cu procesul TRE®

– intelegerea procesului natural de tremur generat de proces

– mecanisme de aparare si cum se leaga de procesul TRE®

– strategii de creare a unui spatiu de incredere si elemente de impamantare a energiei

– elemente de baza a terapiei in grup

– introducere in tehnica TRE® si practica individuala de tremurat

– 4 sesiuni practice de TRE®

Pret: 350 de euro (include pauzele de cafea si fructe, cheltuielile logistice si cursul). Exista posibilitatea de plata esalonata.

Cursul se desfasoara in limba engleza. Orele de lucru sunt de la 10:oo – 19:00.
Numar maxim de participanti: 15 persoane

Pentru inscrieri si detalii curs poti trimite email la:
Rashmi - lia.bolte@yahoo.com, in limba romana
Fiona - fiona.leibowitz@gmail.com, in limba englezaWebsite - HERE

Daca vrei sa participi la curs dar insa nu esti din Bucuresti te rog sa contactezi organizatorii. E posibil sa putem sa iti gasim cazarea gratuita printre prieteni.

Facilitator
Fiona Leibowitz  este trainer international certificat in metoda TRE (exercitii de eliberare a tensiuni si traumei) si consilier in sanatate sexuala. Cu experienta de peste 20 de ani in munca cu grupuri si sesiuni private, analizand dezechilibrele din minte si corp care ne afecteaza armonia vietii, Fiona practica si faciliteaza technici taoiste pentru barbati si femei creand programul NECTAR – un spatiu sigur, cu metode practice si accesibilie oricarei persoane pentru a lucra si transforma energia sexuala si a ne echilibra santatea. Fiona lucreaza international petrecandu-si timpul intre Africa de Sud, Thailanda si America unde organizeaza cursuri  si sesiuni private. 

 

 

https://www.facebook.com/events/782218795210825/

 

 

Seminarii  Noiembrie 2014

14 Noiembrie 2014 - Seminarul gratuit oferă o imagine succintă a următoarelor subiecte:

  • Beneficiile dezvoltării personale a copiilor și a adulților;
  • Identificarea nevoilor și a resurselor în situații de viață concrete;
  • Etapele procesului de conștientizare în educația și evoluția individuală;
  • Ce este si ce nu este consilierea în dezvoltarea personală.

21 Noiembrie 2014 – Seminarul gratuit  oferă o imagine succintă a următoarelor subiecte:

- Emoțiile și Inteligența Emoțională

Seminarul va avea loc la Gabriel Business Center Iași, în sala de conferinţe de la etajul 2 și va avea o durată de 2 ore, începând cu ora 18.

29 Noiembrie 2014 - Seminar: Nevoile copiilor, nevoile adulţilor şi programarea neuro-lingvistică

  • nevoile copiilor pe segmente de vârstă, în primii 7 ani de viaţă;
  • atitudinea adulţilor faţă de nevoile copiilor şi rezultatele aferente;
  • nevoile adulţilor;

Locaţia: Gabriel Business Center Iaşi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>